HET ARBEIDSRECHT BUREAU

Advocaat – Arbeidsrecht Specialist – Interim

Achter dit bureau zit ik: Annette de Groot. Advocaat met ruim 13 jaar ervaring in het arbeidsrecht. Ik bied advies en ondersteuning bij alle vragen rondom jouw dienstverband.

Of het nu gaat om een arbeidsconflict, de betaling van je salaris, om problemen op het werk of arbeidsongeschiktheid. Ik help je bij al deze aspecten verder. Ook als je een conflict hebt met je werkgever.

Vragen die je kunt hebben:

Is het verstandig om een concurrentiebeding te ondertekenen? Moet ik meewerken aan een teruggang in salaris? Of aan een demotie of ontslag? Heeft mijn werkgever zich wel aan de spelregels gehouden?

Hoe los ik een arbeidsconflict op? Kan mijn werkgever mij verplichten vakantie op te nemen? Kunnen mijn arbeidsvoorwaarden zomaar gewijzigd worden? En hoe zit het met mijn WW-uitkering?

Dit soort vragen beantwoord ik voor je.

Het Arbeidsrecht Bureau helpt.

De juridische spelregels leg ik op een heldere manier uit.
Zodat je weet waar je aan toe bent.

Als je een aanbod voor ontslag hebt ontvangen of er ligt een ontslagaanvraag bij het UWV of ontbindingsverzoek bij de rechter, dan ga ik het gevecht met jouw werkgever voor je aan. Voor het behoud van je baan.

Wil je wellicht vertrekken? Dan gaan we voor de beste ontslagregeling. Ik onderhandel op het scherpst van de snede en haal het onderste voor je uit de kan. Zodat je krijgt waar je recht op hebt en meer.

Ik sta je ook bij als je geconfronteerd wordt met onterechte sancties, een functiewijziging, herplaatsing, verhuizing of andere ongewenste aanpassing van arbeidsvoorwaarden.

Waarom Het Arbeidsrecht Bureau?

Omdat je kunt vertrouwen op mijn ruime ervaring en zeer specialistische arbeidsrechtelijke kennis. Het bureau onderscheidt zich door het snel, informeel en praktisch overbrengen van die kennis. Begeleiding en advies van een ervaren advocaat, maar dan laagdrempelig en in begrijpelijke taal. Ik ben betrokken en begrijp de emoties achter een arbeidsconflict.

Daarnaast ben ik transparant en helder over de kosten. Voor werknemers geldt bovendien een verlaagd tarief.

Soms betaalt de werkgever een deel van de kosten. Is jou dat niet aangeboden? Dan is het verstandig om daar naar te vragen. Ik kan je daar bij helpen.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over de advocaat achter het bureau?

Heb je vragen?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Specifieke vragen over reorganisaties of bedrijfseconomisch ontslag?
Ga naar HetReorganisatieBureau.nl

het-reorganisatie-bureau
Naam *
Fill out this field
Email adres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bericht
Fill out this field
Postadres

Sophialaan 33
1075 BL Amsterdam

Telefoon

06-41262746

E-mail

info@HetArbeidsrechtBureau.nl

Menu