Reviews

Lawyer – Employment Law Specialist – Interim

View the experiences of others who hired the desk below.

Door een herstructurering in ons functiehuis kwam er helaas een functie te vervallen en moesten wij afscheid nemen van een gewaardeerde werknemer. Een delicate en pijnlijke kwestie waarin Annette ons heeft bijgestaan door haar kennis met ons te delen en door een kundig advies te geven. Annette schakelt snel, is goed bereikbaar en weet op gepaste wijze ook wat humor in de soms wat lastige zaken te brengen. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en kunnen haar zeker aanbevelen!

testimonial

Sara Albisser

Spryng

Het is nooit leuk als je in een arbeidsconflict terecht komt. Vooral als je zelf de beste intenties hebt er met het volste vertrouwen ingaat en daar misbruik van wordt gemaakt. Gelukkig kon Annette mij hierin de support leveren die ik nodig had. Realistisch, eerlijk en persoonlijk, precies wat je nodig hebt als je onder druk staat.

Fleur Vet

The Force Factory

Voor de studenten Professioneel tekstschrijven aan de HU is één van de uitdagingen om zelf kennis en netwerk te vergroten. Onze studiegroep vroeg Annette om een verdiepingsles over de juridische aspecten van freelance-contracten. Zorgvuldig, met humor en kennis van zaken beantwoordde zij onze vragen en gaf ons een helder beeld van wat wij nodig hebben in ons vak. Hartelijk dank, Annette!

arbeidsrecht-bureau-reviews-recensies

Megan Ladiges

Annette heeft ons geholpen met het juridisch checken van onze arbeidsovereenkomst op één pagina. Bij PR bureau Blyde geloven we in een werkrelatie die gebaseerd is op vertrouwen en het samen nastreven van onze idealen. Bij het vinden van een goede balans tussen het maken van een creatieve en inspiratievolle ‘onepager’, waarin alle waarden van Blyde staan én die juridisch helemaal klopt, was Annette van onschatbare waarde. Ze dacht mee in oplossingen en besprak alle mogelijke scenario’s en uitkomsten.

Jeanne Kortenoever

Blyde

Annette heeft ons ontzettend fijn begeleidt in een traject rondom het uittreden van een collega in ons bedrijf, en het samenstellen van een uitgebreid relatie en concurrentiebeding waar alle partijen zich comfortabel bij zouden voelen. Het was een ingewikkeld traject, waar Annette mij als beginnend ondernemer ontzettend fijn bij heeft ondersteund. Door haar heldere uitleg maakte dit het traject minder ingewikkeld, en heeft dit uiteindelijk geleidt tot het gewenste resultaat voor alle partijen. Ik kan de diensten van Annette van harte aanbevelen, wij komen zeker bij Annette terug als we weer juridische hulp nodig hebben!

Nathalie Melchers

BIG Creative

Annet en ik werken al jaren fijn samen, vanuit mijn vorige werk en nu nog steeds. Ze heeft mij in het verleden o.a. begeleid bij complexe reorganisaties en bij onderhandelingen met werknemers. Recent stond ze mij bij in een mediation. Bij Annet kan ik altijd terecht met arbeidsrecht vragen. Ze weet bij ingewikkelde trajecten altijd goed en snel tot de kern te komen waarbij ze scherp de risico’s voor het bedrijf in de gaten houdt en deze goed in kaart weet te brengen. Annet is ook in staat om de vertaling vanuit een juridisch kader duidelijk om te zetten naar een bedrijfskader. Ze is goed bereikbaar en denkt altijd op professioneel niveau mee.

review-advies-jurist

Floris Sterke

Gen25

Bij de aansturing van een organisatie met veel werknemers, is er helaas wel eens gedoe. Annette adviseert snel en helder over de juridische kant. Bij ziekte en re-integratie, in een ontslagzaak, een onderhandeling of procedure bij het UWV.
Als zij de zaken uit handen neemt, scheelt dat een hoop negatieve energie. De samenwerking met Annette is prettig. Ze is informeel en benaderbaar. En maakt altijd tijd. Ook heeft ze geholpen met het up-2-date brengen van onze arbeidscontracten. Fijn om te weten dat dit op orde is.
Ik beveel Annette van harte aan.

reviews-advocaat-arbeidsrecht

Thomas van der Graaf

Kiss Marketing & Sales

Als startend ondernemer was het aannemen van personeel nieuw voor mij. Annette heeft mij perfect begeleid in het opstellen van de contracten voor zowel nuluren medewerkers als fulltime medewerkers. Zij gaf tevens advies mbt bijvoorbeeld verlof- en vakantiedagen. Het voelt prettig om dit van te voren goed geregeld te hebben voor zowel mijzelf als mijn medewerkers.

arbeidsrecht-recencies

Ai Lien Oei

De Amsterdamse Tandarts

Annette ken ik al jaren. Wij hebben samen de beroepsopleiding advocaten gevolgd en ook samengewerkt aan diverse zaken. Omdat ik zelf meer gespecialiseerd ben in het ondernemingsrecht, betrek ik graag Annette bij ingewikkelde zaken waarin ook arbeidsrechtelijke aspecten een belangrijke rol spelen. Wij werken samen om cliënten bij te staan in dergelijke zaken die om een multidisciplinaire aanpak vragen. De cliënten die wij samen hebben bijgestaan zijn zeer tevreden. Annette beschikt over gedegen kennis van het arbeidsrecht en geeft helder en praktisch advies. Bovendien is Annette een heel prettige persoon om mee samen te werken. Ik beveel haar dan ook van harte aan!

jing law

William Guo

Jing Law Firm

Menu