Reviews

Lawyer – Employment Law Specialist – Interim

View the experiences of others who hired the desk.

Annette heeft ons geholpen met het juridisch checken van onze arbeidsovereenkomst op één pagina. Bij PR bureau Blyde geloven we in een werkrelatie die gebaseerd is op vertrouwen en het samen nastreven van onze idealen. Bij het vinden van een goede balans tussen het maken van een creatieve en inspiratievolle ‘onepager’, waarin alle waarden van Blyde staan én die juridisch helemaal klopt, was Annette van onschatbare waarde. Ze dacht mee in oplossingen en besprak alle mogelijke scenario’s en uitkomsten.

Jeanne Kortenoever

Blyde

Annette heeft ons ontzettend fijn begeleidt in een traject rondom het uittreden van een collega in ons bedrijf, en het samenstellen van een uitgebreid relatie en concurrentiebeding waar alle partijen zich comfortabel bij zouden voelen. Het was een ingewikkeld traject, waar Annette mij als beginnend ondernemer ontzettend fijn bij heeft ondersteund. Door haar heldere uitleg maakte dit het traject minder ingewikkeld, en heeft dit uiteindelijk geleidt tot het gewenste resultaat voor alle partijen. Ik kan de diensten van Annette van harte aanbevelen, wij komen zeker bij Annette terug als we weer juridische hulp nodig hebben!

Nathalie Melchers

BIG Creative

Annet en ik werken al jaren fijn samen, vanuit mijn vorige werk en nu nog steeds. Ze heeft mij in het verleden o.a. begeleid bij complexe reorganisaties en bij onderhandelingen met werknemers. Recent stond ze mij bij in een mediation. Bij Annet kan ik altijd terecht met arbeidsrecht vragen. Ze weet bij ingewikkelde trajecten altijd goed en snel tot de kern te komen waarbij ze scherp de risico’s voor het bedrijf in de gaten houdt en deze goed in kaart weet te brengen. Annet is ook in staat om de vertaling vanuit een juridisch kader duidelijk om te zetten naar een bedrijfskader. Ze is goed bereikbaar en denkt altijd op professioneel niveau mee.

review-advies-jurist

Floris Sterke

Gen25

Bij de aansturing van een organisatie met veel werknemers, is er helaas wel eens gedoe. Annette adviseert snel en helder over de juridische kant. Bij ziekte en re-integratie, in een ontslagzaak, een onderhandeling of procedure bij het UWV.
Als zij de zaken uit handen neemt, scheelt dat een hoop negatieve energie. De samenwerking met Annette is prettig. Ze is informeel en benaderbaar. En maakt altijd tijd. Ook heeft ze geholpen met het up-2-date brengen van onze arbeidscontracten. Fijn om te weten dat dit op orde is.
Ik beveel Annette van harte aan.

reviews-advocaat-arbeidsrecht

Thomas van der Graaf

Kiss Marketing & Sales

Als startend ondernemer was het aannemen van personeel nieuw voor mij. Annette heeft mij perfect begeleid in het opstellen van de contracten voor zowel nuluren medewerkers als fulltime medewerkers. Zij gaf tevens advies mbt bijvoorbeeld verlof- en vakantiedagen. Het voelt prettig om dit van te voren goed geregeld te hebben voor zowel mijzelf als mijn medewerkers.

arbeidsrecht-recencies

Ai Lien Oei

De Amsterdamse Tandarts

Annette heeft mij begeleid bij een discussie over een relatiebeding. De gesprekken met haar waren informeel en ontspannen. Ze heeft op een begrijpelijke manier uitgelegd wat juridisch de werking was van het beding. En ik kreeg een hele set tips voor hoe ik het gesprek hierover het beste kon voeren. Door het toepassen van haar strategie heb ik een vervelende situatie kunnen voorkomen. Ik zou haar dus zeker aanraden!

Fleur Vet

The Force Factory

Annette ken ik al jaren. Wij hebben samen de beroepsopleiding advocaten gevolgd en ook samengewerkt aan diverse zaken. Omdat ik zelf meer gespecialiseerd ben in het ondernemingsrecht, betrek ik graag Annette bij ingewikkelde zaken waarin ook arbeidsrechtelijke aspecten een belangrijke rol spelen. Wij werken samen om cliënten bij te staan in dergelijke zaken die om een multidisciplinaire aanpak vragen. De cliënten die wij samen hebben bijgestaan zijn zeer tevreden. Annette beschikt over gedegen kennis van het arbeidsrecht en geeft helder en praktisch advies. Bovendien is Annette een heel prettige persoon om mee samen te werken. Ik beveel haar dan ook van harte aan!

jing law

William Guo

Jing Law Firm

Menu