Diensten

Advocaat – Arbeidsrecht Specialist – Interim

Het Arbeidsrecht Bureau levert verschillende diensten.
Volledig afgestemd op jouw organisatie.

Klik op een van onderstaande diensten voor meer informatie.

Advies & ondersteuning

Begeleiding op maat.

Je kunt Het Arbeidsrecht Bureau inschakelen om jouw organisatie op de achtergrond bij te staan. Met deskundig en discreet, juridisch en strategisch advies. Of juist op de voorgrond, als onderhandelaar, of interim procesbegeleider, bijvoorbeeld bij het doorvoeren van wijzigingen in het personeelsbeleid.

Jouw vraag, zorg of conflict leg je met een gerust hart bij Het Arbeidsrecht Bureau neer. Met meer dan 15 jaar ervaring en volledige, actuele kennis van het arbeidsrecht, leid ik jouw zaak naar een goede afloop. Ook kun je bij mij terecht voor vragen die te maken hebben met medezeggenschap, privacy, gelijke behandeling, CAO’s en meer.

Meer weten over de advocaat achter Het Arbeidsrecht Bureau?

Helpdesk

Telefonisch advies en begeleiding.

Voor een vast bedrag per maand pak je bij iedere vraag of elke twijfel de telefoon. Om te overleggen of te checken of je op de goede weg zit. De ervaring leert dat je met een simpele check vooraf een hoop gedoe achteraf kan voorkomen. Jouw vraag is direct beantwoord en een potentieel probleem in de kiem gesmoord. Zodat je snel weer door kunt.

De voordelen op een rij:

• Laagdrempelig
• Direct juridisch of strategisch advies
• Onbeperkt
• Een vast bedrag per maand
• Elke maand opzegbaar
• Geen administratiekosten of kantoorkosten
• Korting op het uurtarief voor overige werkzaamheden, zoals het opstellen van een contract en schriftelijke correspondentie, procedures of onderhandelingen.

Benieuwd naar de kosten? Laat je gegevens achter en ontvang de prijslijst.

Cursussen

In-house of digitaal.

Het Arbeidsrecht Bureau biedt in-house cursussen en seminars of webinars op maat. Om in één of meerdere dagen of dagdelen jouw organisatie volledig inzicht te bieden in de aspecten van het arbeidsrecht die relevant zijn voor het bedrijf. Denk aan een cursus dossieropbouw bij disfunctioneren, een cursus reorganiseren, of een cursus over de gevolgen van nieuwe wetten. Hiermee word je klaargestoomd om zelfstandig zaken waarin het arbeidsrecht een rol speelt met goed gevolg op te pakken.

Neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Interim

Bij jou op locatie of op afstand.

Het Arbeidsrecht Bureau is beschikbaar als tijdelijke vervanging nodig is, bij afwezigheid van de huisadvocaat of -jurist.

Daarnaast leert de ervaring dat fysieke aanwezigheid prettig kan zijn bij grotere, intensieve projecten. Bijvoorbeeld bij het up-2-date brengen van personeelsbeleid of overeenkomsten. Of bij de begeleiding van een overname of een medezeggenschapstraject. Deze processen kunnen op deze manier worden geoptimaliseerd en versneld.

Bij dergelijke projecten kan Het Arbeidsrecht Bureau op locatie aanwezig zijn. Voor korte of langere duur. Ondersteunend, als extra paar handen op de afdeling HR of legal en als vraagbaak voor het personeel. Of bijvoorbeeld om te ondersteunen in een traject met de OR, of bij een bijeenkomst met werknemers.

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Het Reorganisatie Bureau

Is een wijziging of herstructurering van de organisatie aanstaande, misschien wel met gevolgen voor het personeel? En kan je daarbij advies gebruiken of ondersteuning? Voor dit soort specifieke vragen kun je terecht bij Het Reorganisatie Bureau, de specialistische tak voor dienstverlening gericht op alles rondom reorganisaties.

Om in het bedrijf geen onnodige onrust te veroorzaken, kan de communicatie en facturatie in dat geval nog steeds – discreet – via Het Arbeidsrecht Bureau verlopen.

Neem gerust contact op. Ook bij andere vragen.

Heb je vragen?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Specifieke vragen over reorganiseren?
Ga naar Het Reorganisatie Bureau

het-reorganisatie-bureau
Naam *
Fill out this field
Email adres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bericht
Fill out this field
Adres

Sophialaan 33
1075 BL Amsterdam

Telefoon

06-41262746

E-mail

info@HetArbeidsrechtBureau.nl

Menu