HET ARBEIDSRECHT BUREAU

Advocaat – Arbeidsrecht Specialist – Interim

Achter dit bureau zit ik: Annette de Groot. Advocaat met ruim 16 jaar ervaring in het arbeidsrecht.

Ik bied juridisch advies en ondersteuning bij alles wat met de inzet van personeel te maken heeft. Klop bij mij aan om conflicten te voorkomen of op de juiste manier te lossen. Ik help jouw organisatie daar graag bij.

Vragen die je kunt hebben:

Mag ik een werknemer in een andere functie zetten? Kunnen de werktijden binnen de organisatie worden aangepast? Kan ik arbeidsvoorwaarden wijzigen? Hoe voorkom ik een arbeidsconflict, of hoe los ik dit op?

Mag ik een verplichte vakantie invoeren? Hoe kan ik een ontslag realiseren? Of hoe kan ik werknemers extra belonen? En welke besluiten kan ik misschien beter niet nemen?

Dit soort vragen beantwoord ik voor je. En meer. Want voor elke vraag die met de inzet van personeel te maken heeft, is er een antwoord te vinden in het arbeidsrecht.

Het Arbeidsrecht Bureau helpt.

Bij alle arbeidsrechtelijke aspecten kan ik adviseren, begeleiden en werk uit handen nemen. Ik denk met de organisatie mee en leg de juridische spelregels helder uit.

Zo adviseer ik organisaties niet alleen over de haken en ogen van het arbeidsrecht, maar help ik ook bij het formuleren van personeelsbeleid. Bijvoorbeeld over het implementeren van nieuwe wetten of wetswijzigingen.

Ik help bij het maken of moderniseren van arbeidsovereenkomsten, personeelsreglementen en andere contracten. En ik begeleid het doorvoeren van wijzigingen, met de minste pijn en het grootst mogelijke draagvlak.

Daarnaast help ik bijvoorbeeld bij arbeidsconflicten, bij disfunctionerende werknemers of een beëindiging van het dienstverband. En begeleid ik re-integratietrajecten bij zieke werknemers.

Diensten:

Klik op een van de onderstaande diensten voor meer informatie.

Waarom Het Arbeidsrecht Bureau?

Omdat je kunt vertrouwen op mijn ruime ervaring en specialistische arbeidsrechtelijke kennis. Het bureau onderscheidt zich door het snel, informeel en praktisch overbrengen van die kennis. Begeleiding en advies van een ervaren en betrokken advocaat, maar dan laagdrempelig en in begrijpelijke taal. Met transparantie en helderheid vooraf over de kosten.

Iedereen die met recht of onrecht te maken krijgt, kan bij mij terecht. Maar het liefst help ik mensen en organisaties die zich inzetten voor een betere planeet en duurzaamheid.

Meer weten over de advocaat achter het bureau?

Arbeidscontract

Steeds meer organisaties passen de contracten aan op de eigen stijl en kernwaarden. Stoffige, ellenlange, onleesbare contracten passen daar niet bij.

Wil je dat een contract niet alleen juridisch klopt en in lijn is met de laatste wetgeving, maar dat het ook de stijl van het bedrijf weerspiegelt? Daar kan het Arbeidsrecht Bureau bij helpen. Denk aan een one-pager, een stroomschema, of een no-nonsense tekst.

Daarnaast denk ik – als milieubewuste advocaat – graag met je mee over groene arbeidsvoorwaarden, zoals duurzame mobiliteit, een groene bonus, of extra voorzieningen bij duurzame keuzes. Ik help je bij het vormgeven en doorvoeren van dit soort veranderingen.

Heb je vragen?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Specifieke vragen over reorganiseren?
Ga naar HetReorganisatieBureau.nl

het-reorganisatie-bureau
Naam *
Fill out this field
Email adres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bericht
Fill out this field
Adres

Sophialaan 33
1075 BL Amsterdam

Telefoon

06-41262746

E-mail

info@HetArbeidsrechtBureau.nl

Menu