HET ARBEIDSRECHT BUREAU

Advocaat – Arbeidsrecht Specialist – Interim

Achter dit bureau zit ik: Annette de Groot. Advocaat met ruim 13 jaar ervaring in het arbeidsrecht.

Ik bied advies en ondersteuning bij alle vragen rondom de inzet van personeel. Om conflicten te voorkomen of op te lossen. Ik help je graag op weg.

Vragen die je kunt hebben:

Mag een werknemer een demotie krijgen? Kunnen de werktijden binnen de organisatie worden aangepast, of andere arbeidsvoorwaarden? Hoe voorkom ik een arbeidsconflict, of hoe los ik dit op? Kan ik nog een tijdelijk contract aanbieden?

Mag ik een verplichte vakantie invoeren? Of een teruggang in salaris vanwege de gevolgen van de Corona crisis? Moet ik een NOW aanvraag doen? En welke besluiten kan ik beter niet nemen onder de NOW-regeling?

Met dit soort vragen kun je bij mij terecht.

Het Arbeidsrecht Bureau helpt.

Bij alle arbeidsrechtelijke aspecten kan ik adviseren, begeleiden en werk uit handen nemen. Ik denk met de organisatie mee en leg de juridische spelregels helder uit.

Zo adviseer ik organisaties niet alleen bij de haken en ogen van de NOW, maar ook bij algemene vragen over het personeelsbeleid. En bij het implementeren van nieuwe wetten of wetswijzigingen.

Ik help bij het actualiseren van arbeidsovereenkomsten en personeelsreglementen, of andere overeenkomsten. En ik adviseer over hoe wijzigingen in arbeidsvoorwaarden of het personeelsbeleid met de minste pijn en het grootste draagvlak doorgevoerd kunnen worden.

Daarnaast help ik de organisatie bij individuele arbeidsconflicten, bij disfunctionerende werknemers of bij een beëindiging van het dienstverband. En ben ik vraagbaak bij de re-integratie van zieke werknemers.

Diensten:

Klik op een van de onderstaande diensten voor meer informatie.

Waarom Het Arbeidsrecht Bureau?

Omdat je kunt vertrouwen op mijn ruime ervaring en zeer specialistische arbeidsrechtelijke kennis. Het bureau onderscheidt zich door het snel, informeel en praktisch overbrengen van die kennis. Begeleiding en advies van een ervaren advocaat, maar dan laagdrempelig en in begrijpelijke taal. Met transparantie en helderheid vooraf over de kosten.

Meer weten over de advocaat achter het bureau?

NOW

De regelingen van de overheid om de gevolgen van de Corona crisis voor werkgevers op te vangen blinken uit in onoverzichtelijkheid. Met allerlei formules, veel wijzigingen en inmiddels talloze versies. Dat is frustrerend. Zeker wanneer beleidskeuzes direct gevolgen hebben voor het te ontvangen subsidiebedrag.

Met de rekentool die ik heb ontwikkeld maak ik snel inzichtelijk wat de gevolgen van beleidskeuzes financieel zijn. Ik reken voor je uit welk bedrag je als voorschot kunt verwachten. Of wat je naar verwachting – onverhoopt – moet terugbetalen.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de NOW regelgeving, of lees alvast mijn blog hierover.

Heb je vragen?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Specifieke vragen over reorganiseren?
Ga naar HetReorganisatieBureau.nl

het-reorganisatie-bureau
Naam *
Fill out this field
Email adres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bericht
Fill out this field
Postadres

Sophialaan 33
1075 BL Amsterdam

Telefoon

06-41262746

E-mail

info@HetArbeidsrechtBureau.nl

Menu