HET ARBEIDSRECHT BUREAU

Advocaat – Arbeidsrecht Specialist – Interim

Achter dit bureau zit ik: Annette de Groot. Advocaat met ruim 15 jaar ervaring in het arbeidsrecht.

Ik bied juridisch advies en ondersteuning bij alles wat met de inzet van personeel te maken heeft. Klop bij mij aan om conflicten te voorkomen of op de juiste manier te lossen. Ik help jouw organisatie daar graag bij.

Vragen die je kunt hebben:

Mag ik een werknemer in een andere functie zetten? Kunnen de werktijden binnen de organisatie worden aangepast? Kan ik arbeidsvoorwaarden wijzigen? Hoe voorkom ik een arbeidsconflict, of hoe los ik dit op?

Mag ik een verplichte vakantie invoeren? Kan ik een werknemer weigeren die geen QR-code laat zien? Kan ik een ontslag doorvoeren? Hoe kan ik werknemers extra belonen? En welke besluiten kan ik beter niet nemen onder de NOW-regeling?

Dit soort vragen beantwoord ik voor je. En meer. Want voor elke situatie die met HR en de inzet van personeel te maken heeft, is er een antwoord te vinden in het arbeidsrecht.

Het Arbeidsrecht Bureau helpt.

Bij alle arbeidsrechtelijke aspecten kan ik adviseren, begeleiden en werk uit handen nemen. Ik denk met de organisatie mee en leg de juridische spelregels helder uit.

Zo adviseer ik organisaties niet alleen over de haken en ogen van het arbeidsrecht, maar help ik ook bij het formuleren van personeelsbeleid. Bijvoorbeeld over het implementeren van nieuwe wetten of wetswijzigingen.

Ik help bij het maken of moderniseren van arbeidsovereenkomsten, personeelsreglementen en andere contracten. En ik begeleid het doorvoeren van wijzigingen, met de minste pijn en het grootst mogelijke draagvlak.

Daarnaast help ik bijvoorbeeld bij arbeidsconflicten, bij disfunctionerende werknemers of een beëindiging van het dienstverband. En begeleid ik re-integratietrajecten bij zieke werknemers.

Diensten:

Klik op een van de onderstaande diensten voor meer informatie.

Waarom Het Arbeidsrecht Bureau?

Omdat je kunt vertrouwen op mijn ruime ervaring en specialistische arbeidsrechtelijke kennis. Het bureau onderscheidt zich door het snel, informeel en praktisch overbrengen van die kennis. Begeleiding en advies van een ervaren en betrokken advocaat, maar dan laagdrempelig en in begrijpelijke taal. Met transparantie en helderheid vooraf over de kosten.

Iedereen die met recht of onrecht te maken krijgt, kan bij mij terecht. Maar het liefst help ik mensen en organisaties die zich inzetten voor een betere planeet en duurzaamheid.

Meer weten over de advocaat achter het bureau?

NOW

De regelingen van de overheid om de gevolgen van de Corona crisis voor werkgevers op te vangen blinken uit in onoverzichtelijkheid. Met allerlei formules, veel wijzigingen en inmiddels talloze versies. Dat is frustrerend. Zeker wanneer beleidskeuzes direct gevolgen hebben voor het te ontvangen subsidiebedrag.

Met de rekentool die ik heb ontwikkeld maak ik snel inzichtelijk wat de gevolgen van beleidskeuzes financieel zijn. Ik reken voor je uit welk bedrag je als voorschot kunt verwachten. Of wat je naar verwachting – onverhoopt – moet terugbetalen.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over de NOW regelgeving, of lees alvast mijn blog hierover.

Heb je vragen?

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Specifieke vragen over reorganiseren?
Ga naar HetReorganisatieBureau.nl

het-reorganisatie-bureau
Naam *
Fill out this field
Email adres *
Geef een geldig e-mailadres op.
Bericht
Fill out this field
Adres

Sophialaan 33
1075 BL Amsterdam

Telefoon

06-41262746

E-mail

info@HetArbeidsrechtBureau.nl

Menu